Tillverkning och försäljning av högkvalitativa dörrar (ID: S3832) Skriv ut Tipsa

Företagsförmedling har uppdraget att förmedla en verksamhet som bedriver tillverkning och försäljning av högkvalitativa ytterdörrar, balkongdörrar och garagedörrar. Bolaget har utmärkt sig på marknaden genom att presentera många trendriktiga dörrmodeller under kort tid. Bolagets vision är att bli marknadens mest kreativa och flexibla ytterdörrtillverkare, med tanke på tillämpning av senaste teknik och design som är anpassad efter kundens villkor. Bolagets omsättning uppgick per 2017 till ca 39 mkr.

Snabbfakta

Tillverkning/industri
Norr
20-50 Mkr

Beställ PM

Skicka in dina uppgifter så kommer ansvarig mäklare att kontakta dig.

Beställ PM

Verksamhet

Bolaget tillverkar och säljer ytterdörrar, balkongdörrar och garagedörrar i olika utföranden och storlekar. Bolaget erbjuder även kundanpassade ytterdörrar och har ett brett sortiment av produkter inom klassiska, moderna och tidlösa modeller.


I Bolagets koncept ingår en stor vilja att utveckla produkterna och verksamheten. Inspirationskällor är först och främst personliga upplevelser och teknisk utveckling inom andra branscher.


Bolagets geografiska marknad utgörs i huvudsak av Sverige men med fokus på norra Sverige. Den totala marknadsandelen uppskattas till ca 7 %. Bolagets kunder utgörs främst av traditionell byggvaruhandel såsom XL Bygg, Bygma, Bolist, Bygghemma, Byggmax med flera.


Bolaget har i dagsläget totalt 22 anställda inom arbetsområdena försäljning, produktion, planering och inköp samt administration och ekonomi.

Varför är detta ett bra förvärv?

 

  • Bolaget har en lång och gedigen erfarenhet inom branschen och har under åren kunnat finslipa produktionen med långa serier och därmed uppnått en effektiv produktion.
  • Bolaget anpassar sig efter kundens behov och önskemål.
  • Bolaget har mycket kunniga och kompetenta medarbetare.
  • Bolagets kunder består i dagsläget av stora och stabila aktörer på marknaden.
  • Bolaget har ett välkänt varumärke ett och gott renommé på marknaden.
  • Bolaget har bra marknadskanaler via byggmaterialhandeln med tre ledande kedjor.