Vi på Swedbank Företagsförmedling expanderar och söker nu dig som vill verka som företagsmäklare i Skaraborg tillsammans med vår franchisetagare i regionen.


Arbetsuppgifter

Som företagsmäklare hos oss på Swedbank Företagsförmedling får du ett varierat arbete där du ansvarar för att bearbeta en definierad marknad i alla kanaler som leder till affärer. Du mäklar vid köp och försäljningar av företag och håller i värderingsdiskussioner, investerarkontakter, avtalsfrågor och affärsavslut.

Du kommer att verka som företagsmäklare hos vår franchisetagare i Skaraborg och få tillgång till ca 50 erfarna och kompetenta mäklarkollegor lokalt verksamma på 25 orter i Sverige. Du får även ett kvalitetssäkrat strukturkapital och tillgång till ett unikt affärssystem, specialbyggt för överlåtelseprocesser, där vi kan matcha våra säljobjekt mot köpare och vice versa. Systemet innehåller idag information från samtliga genomförda företagsaffärer, befintliga uppdrag samt ca 400 profilerade köpare.


Profil

Vi söker dig som har ett starkt säljdriv och som är van vid att arbeta med företagare och entreprenörer. Du har erfarenhet från företagsöverlåtelser, men minst lika viktigt är din förmåga att kunna attrahera såväl säljare och köpare som olika säljkanaler. Eftersom verksamheten är i en tillväxtfas behöver du även vara entreprenör, samarbetsvillig och uthållig för att lyckas. Det är meriterande om du har drivit eget företag.

När det gäller den mer tekniska kompetensen såsom värdering och finansiering kan du dra nytta av den kunskap och erfarenhet som finns i verksamheten.


Ansökan

Välkommen med din ansökan och cv senast den 22 oktober 2012 till Jonas Sköld, This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., franchisetagare Region Skaraborg. Frågor? Kontakta Jonas på telefon 073-720 37 00 eller This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .