Vi på Swedbank Företagsförmedling expanderar och söker nu dig som vill verka som företagsmäklare i Göteborg City tillsammans med våra befintliga franchisetagare i regionen.

  

Arbetsuppgifter
Deal!Som företagsmäklare hos oss på Swedbank Företagsförmedling får du ett varierat arbete där du ansvarar för att bearbeta en definierad marknad i alla kanaler som leder till affärer. Du mäklar vid köp och försäljningar av företag och håller i värderingsdiskussioner, investerarkontakter, avtalsfrågor och affärsavslut.

Du kommer att verka som företagsmäklare hos en av våra franchisetagare i västra regionen och få tillgång till ca 50 erfarna och kompetenta mäklarkollegor lokalt verksamma på 25 orter i Sverige. Du får även ett kvalitetssäkrat strukturkapital och tillgång till ett unikt affärssystem, specialbyggt för överlåtelseprocesser, där vi kan matcha våra säljobjekt mot köpare och vice versa. Systemet innehåller idag information från samtliga genomförda företagsaffärer, befintliga uppdrag samt ca 500 profilerade köpare.


Profil
Vi söker dig som har ett starkt säljdriv och som är van vid att arbeta med företagare och entreprenörer. Du har erfarenhet från företagsöverlåtelser, men minst lika viktigt är din förmåga att kunna attrahera såväl säljare och köpare som olika säljkanaler. Eftersom verksamheten är i en tillväxtfas behöver du även vara entreprenör, samarbetsvillig och uthållig för att lyckas. Det är meriterande om du har drivit eget företag.

När det gäller den mer tekniska kompetensen såsom värdering och finansiering kan du dra nytta av den kunskap och erfarenhet som finns i verksamheten, eller skapa ett eget team av olika profiler.


Ansökan
claes-henrik_bjuhrberger_100x120Välkommen med din ansökan och cv senast den 20 juni 2013 till Claes-Henrik Bjuhrberger, This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., franchisetagare Region Väst.  

Frågor? Kontakta Claes-Henrik på telefon 073-987 71 49 eller This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

 

 

 

Swedbank Företagsförmedling mäklar vid köp och försäljningar av ägarledda företag med transaktionsvärden på 5-100 mkr. Tack vare vår rikstäckande mäklarorganisation och vårt affärssystem för överlåtelseprocesser kan vi matcha köpare och säljare över hela landet. I verksamheten ingår även kommersiella fastighetsmäklare.

Vi är ett helägt dotterbolag till Swedbank och driver verksamheten i ett franchisekoncept.