Vi på Swedbank Företagsförmedling expanderar och söker nu dig som vill verka som företagsmäklare i Malmöområdet (inklusive östra och södra Skåne), Nordvästskåne inklusive Halmstad samt Kronoberg och Blekinge tillsammans med våra befintliga franchisetagare i regionen.

Arbetsuppgifter
Som företagsmäklare hos oss på Swedbank Företagsförmedling får du ett varierat arbete där du ansvarar för att bearbeta en definierad marknad i alla kanaler som leder till affärer. Du mäklar vid köp och försäljningar av företag och håller i värderingsdiskussioner, investerarkontakter, avtalsfrågor och affärsavslut.

Du kommer att verka som företagsmäklare hos en av våra franchisetagare i södra regionen och få tillgång till ett femtiotal erfarna och kompetenta mäklarkollegor lokalt verksamma över hela Sverige. Du får även ett kvalitetssäkrat strukturkapital och tillgång till ett unikt affärssystem, specialbyggt för överlåtelseprocesser, där vi kan matcha våra säljobjekt mot köpare och vice versa. Systemet innehåller idag information från samtliga genomförda företagsaffärer, befintliga uppdrag samt ca 700 profilerade köpare.

Vi är idag tre företagsmäklare i södra regionen och vår målsättning är att vara runt åtta under 2015. Vi har idag även tre kommersiella fastighetsmäklare i regionen.

Profil
Vi söker dig som har ett starkt säljdriv och som är van vid att arbeta med ägarledda företag med ett uppskattat transaktionsvärde på 10–100 miljoner. Du bör ha erfarenhet från företagsöverlåtelser, men minst lika viktigt är din förmåga att kunna attrahera och kommunicera med såväl säljare och köpare som olika säljkanaler. Eftersom verksamheten är i en tillväxt/uppbyggnadsfas behöver du även vara en driven entreprenör, samarbetsvillig och uthållig för att lyckas. Det är meriterande om du har drivit eget företag.

När det gäller den mer tekniska kompetensen såsom värdering och finansiering kan du dra nytta av den kunskap och erfarenhet som finns i verksamheten, eller skapa ett eget team av olika profiler. Att kunna tolka och förstå en resultat- och balansräkning är förstås ett måste.

Ansökan
Peter StenfellVälkommen med din ansökan och cv snarast dock senast den 31 mars 2014 till Peter Stenfell, This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. , franchisetagare Region Syd. 
Frågor? Kontakta Peter Stenfell på telefon 070-74 75 080 eller This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

 

 

 

 

Swedbank Företagsförmedling mäklar vid köp och försäljningar av ägarledda företag med transaktionsvärden på 10-100 mkr. Tack vare vår rikstäckande mäklarorganisation och vårt affärssystem för överlåtelseprocesser kan vi matcha köpare och säljare över hela landet. I verksamheten ingår även kommersiella fastighetsmäklare.