Företagsförmedlingen i region Stockholm rekryterar rådgivningsteam från IMAP, med särskilt fokus på ägarledda Mid Cap-företag

För att möta en ökad efterfrågan på våra tjänster inom rådgivning och projektledning för ägarledda Mid Cap-företag har Swedbank Företagsförmedling i Stockholmsregionen kompletterat med en särskild Mid Cap-enhet som enbart ska fokusera på företag inom detta segment. Detta innebär att Företagsförmedlingen i Stockholm nu kan erbjuda ett mer riktat tjänsteerbjudande till de större företagen inom målgruppen.

Våra nya medarbetare Bengt-H Ellow, David Hedlund och Knut Engqvist kommer att arbeta med rådgivning till ägarledda företag inom Mid Cap-segmentet, samtidigt som de kompletterar Företagsförmedlingens kärnverksamhet och de företagsmäklare som idag finns på Wallingatan i centrala Stockholm.

Bengt-H Ellow och David Hedlund har stor och mångårig transaktionserfarenhet från bank- och finansbranschen, riskkapitalbolag samt M&A-rådgivning. Knut Engqvist har en bakgrund som serieentreprenör. Han startade bland annat företag som blev grunden till det som norska FSN Capital byggde upp och som idag är Green Landscaping.

Både Bengt-H Ellow, David Hedlund och Knut Engqvist kommer närmast från IMAP och ser stora möjligheter med det nya samarbetet:

– Swedbank Företagsförmedlings väletablerade marknadsposition i Sverige medför en enorm fördel för oss och våra kunder. Vi ser fram emot att tillsammans med våra kollegor i Stockholm få erbjuda såväl nationella som internationella affärsmöjligheter, säger David Hedlund.

Regionansvarig företagsförmedling Stockholm Stefan Persson kommenterar satsningen så här:

– Segmentet ägarledda Mid Cap-företag är en viktig marknad för oss, både när det gäller köpare och säljare av företag. Därför gör vi nu en riktad satsning utifrån region Stockholm, där laguppställningen vi presenterar, i form av Bengt-H, David och Knut känns väldigt spännande. Vi kombinerar ett stort kunnande inom företagsförvärv från både Small- och Mid Cap-segment med finanskunnande och entreprenörsanda, säger Stefan Persson.

Kontaktuppgifter till det nya rådgivningsteamet hittar du på sidan Våra mäklare, Region Stockholm