I vårt senaste nyhetsbrev för december 2016 får du bland annat tips om vad du bör tänka på om du står inför ett ägarskifte.

hakan rydinHåkan Rydin, en av våra tongivande företagsmäklare, träffar flera hundra företagare om året i samband med ägarskiftesfrågor. Han är alltid mån om att ta sig tid att lyssna på företagarnas önskemål och mycket lyhörd även för de mjuka värdena:

- Rätt köpare är ofta viktigare än att få ut maximal vinst vid en försäljning. Det tjänar alla på i slutändan, menar Håkan Rydin. 

Som alltid får du också senaste nytt om våra gjorda affärer:

TransPa med verksamhet inom personal- och löneadministration i transportbranschen köps av Visma. Tack vare köpet kan Visma bredda sitt erbjudande om tidrapportering och molntjänster.

KL Maskin i Kvänum inom lantbruksmaskiner har köpts av Söderberg & Haak Kvänum. Köpet är en viktig pusselbit i Söderberg & Haaks framtida försäljningsorganisation i Västergötland.


Vi vill avsluta med att önska er ett riktigt gott nytt år! Liksom tidigare i år har vi hjälpt över 100 uppdragsgivare att hitta köpare. Vi ser nu fram emot ett minst lika framgångsrikt 2017 där vi fortsätter att fokusera på att hitta bra köpare åt våra kunder!

> Till nyhetsbrevet

> Inte prenumerant ännu? Anmäl dig här!