Vi är mycket glada över att annonsera våra nya medarbetare, Bengt-Åke Harrysson och Niklas Wählisch till Kommersiella fastigheter, Västra regionen, i samarbete med Swedbank.

niklas wahlischBengt-Åke Harrysson har lång erfarenhet från fastighetsbranschen (Newsec och Colliers m m) och har dessutom särskild erfarenhet från att bygga upp verksamhet utifrån ett rikstäckande perspektiv, vilket kommer att bli en stor tillgång för hela kedjan. Niklas Wählisch har varit partner på Lundins Fastighetsbyrå de senaste 14 åren där han har varit ansvarig för deras kommersiella fastighetsaffär.

– Vi gör nu en rejäl nystart och räknar med ytterligare rekryteringar i regionen under året, berättar verksamhetsansvarig Thor Bergenholtz.  

bengt åke harrysson– Vårt nära samarbete med Swedbank och Sparbankerna skapar mycket intressanta affärsmöjligheter och vi har på kort tid fått ett väldigt bra bemötande både hos banken och ute hos olika kunder. Vi har redan fångat upp ett flertal potentiella affärer.

Utöver bankkanalerna har vi under många år arbetat upp ett brett affärsnätverk inom fastigheter och finans i västra Sverige. Ambitionen är att över tid bygga upp en slagkraftig organisation och bli en ledande aktör inom definierat segment i Västra Sverige, säger Bengt-Åke Harrysson.

>Till pressmeddelandet (pdf)