Vad är mitt företag egentligen värt? Hur säkerställer jag att jag får ut mesta möjliga vid en försäljning? Och hur räknar en köpare egentligen?

Med 20 års erfarenhet av företagstransaktioner kommer David Hedlund att ge praktiska råd kring hur du som företagare/ägare bör agera och vad du ska tänka på för att höja värdet på det egna bolaget.

 

 vitsippor

 

Går du i säljtankarna? Vill du veta mer om vad ditt bolag kan vara värt, hur försäljningsprocessen ser ut och vilka förberedelser som ökar värdet på verksamheten?

Välkommen på vårt kostnadsfria seminarium om att sälja bolag den 8 maj. Seminariet hålls av en av våra experter på området, David Hedlund från Swedbank Företagsförmedling, som berättar vad du bör tänka på. Han har varit rådgivare till flertalet bolag under åren. Ägarna har befunnit sig i olika branscher och skeden i företagets och ägarens livscykel.

Det här är det sjätte seminariet i en serie om sju tillfällen under hösten 2017 och våren 2018 i Stockholm. I samarbete med Swedbank erbjuder vi dig att delta kostnadsfritt. Seminarierna riktar sig till dig som är företagsägare och du kan läsa mer här:
> Seminarieserie för företagsägare


Tid och plats

Tid: Tisdagen den 8 maj 2018. Seminariet hålls 8.15-9.00. Vi bjuder på frukost från 8.00.

Plats: Swedbank Stockholm, Regeringsgatan 30-32, plan 5, hiss B.


Anmälan

Anmäl dig till Cecilia Göransson: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., 072-727 96 55.

Antalet platser är begränsat så anmäl dig så snart som möjligt! Vill du ta med dig en kollega så anger du det när du anmäler dig.

 

Varmt välkommen!