Mäklare
Mobil: 070-173 37 88
Region: Norr

Jörgen Munter

Jag är sedan hösten 2015 verksam inom Swedbank Företagsförmedling och arbetar som företagsmäklare i region Norr. Jag är utbildad civilekonom med inriktning mot ekonomistyrning.

De senaste 6 åren har jag arbetat på revisionsbyrå som auktoriserad redovisningskonsult med bland annat företagsförsäljningar, skatteplanering och ägarskiften. Innan dess arbetade jag med liv- och kapitalförsäkringar på ett försäkringsbolag.

Jag har nu startat eget företag och arbetar på konsultbasis med Företagsförmedlingen Norra Norrland samt med Bolagsbron, vilket är en tjänst som vänder sig mot mindre, ägarledda företag med en omsättning under 10 mkr.

Företag till salu som Jörgen Munter ansvarar för:

Välrenommerad verksamhet inom krossning av sten

Bolaget arbetar med krossning av sten och makadam till olika fraktioner inom gruvnäringen och har även möjlighet i sin verksamhet att kunna särskilja järnmalm ur bergmaterialet. Bolagets har en s...

Region: Norr
Omsättning: 20-50 Mkr

Inarbetad och välrenommerad möbelbutik

Bolaget bedriver verksamhet inom försäljning av möbler, belysning, mattor och övrig heminredning. Försäljningen sker via en egen butik, centralt belägen, på en ort i Västerbotten. Butiken erb...

Region: Norr
Omsättning: 10-20 Mkr